top of page

SEO tekstschrijver: schrijven voor je doelgroep én voor Google

Veel van wat we tegenwoordig doen, gebeurt online. Je wilt hiervoor steengoede webteksten die zowel bij je websitebezoeker als Google in de smaak vallen. Waardevolle content, de juiste structuur, relevante zoekwoorden, goeie meta's: als SEO tekstschrijver zorg ik ervoor dat je tekst scoort.

Bungelt jouw website ergens op positie 300 in Google?

Schakel een freelance SEO tekstschrijver in

Als freelance SEO tekstschrijver schrijf ik heldere, goed gestructureerde webteksten en informatieve blogs die écht ergens over gaan. Het geheim? De juiste balans tussen kwaliteit en doeltreffende SEO-technieken. Het resultaat? Teksten van topkwaliteit die niet alleen je doelgroep aanspreken, maar ook goed presteren bij zoekmachines. En dit leidt tot meer verkeer naar je website en betere zoekresultaten.

Op basis van jouw input en een grondige zoekwoordenanalyse ga ik voor je aan de slag met een SEO-tekst. Of het nu gaat om een blog, nieuwsbericht, dienstenpagina, homepage of een andere webpagina, ik help je aan een goed geschreven tekst die lekker leest en aansluit bij de tone-of-voice van jouw bedrijf. Ik zorg voor de juiste koppen (H1, H2, enzovoort), verwerk de belangrijke zoektermen op een natuurlijke manier en voeg geoptimaliseerde metabeschrijvingen toe. Zo krijg jij een effectieve webtekst die jouw bezoekers aanspreekt en tegelijkertijd goed scoort in Google. Klinkt goed, toch?

Zoekwoordenonderzoek

Salespagina's

Advies menustructuur

Productpagina's

Websiteteksten

Landingspagina's

SEO-blogs

Dienstenpagina's

15+ jaar ervaring als tekstschrijver, copywriter en marketing- en communicatieadviseur

Over mij

Als freelance tekstschrijver en copywriter help ik organisaties aan teksten die bijdragen aan succes. Van webteksten, persberichten en blogs tot case studies, vacatureteksten en klantinterviews. Van tekstcreatie tot tekstoptimalisatie. En heb je meer nodig dan alleen een tekst? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van je marketing- en communicatiedoelstellingen? Met ruim 15 jaar ervaring ben ik je graag van dienst.

seo-tekstschrijver

Tekstschrijver SEO
gezocht?

Als tekstschrijver SEO help ik organisaties in heel Nederland aan lekker leesbare en geoptimaliseerde webteksten. Naast mijn werk als tekstschrijver in Eindhoven ondersteun ik bedrijven bij communicatievraagstukken, variërend van strategie en SEO tot tekstredactie en contentcreatie. Op afstand óf als interim communicatieadviseur bij jou op locatie. Aan de slag of even kennismaken? Stuur gerust een berichtje.

bottom of page