top of page

Hi!

Na de opleiding communicatie- en informatiewetenschappen in Utrecht werkte ik ruim 15 jaar als marketing- en communicatieadviseur in het bedrijfsleven. In die periode zette ik verschillende marketing- en communicatieprojecten op en was daarbij veel met tekst bezig. En ik ontdekte dat ik dat het allerleukste vind: het omzetten van ideeën in krachtige woorden die scoren. Want of je nu een klantverhaal wilt delen, een doelgroep wilt overtuigen, de betrokkenheid van je medewerkers wilt vergroten, een product wilt verkopen of hoger wilt ranken in de Google zoekresultaten: je kunt niet zonder een goed stuk tekst.

Tekstschrijver met een achtergrond in marketing en communicatie

Teksten schrijven en redigeren doe ik nu elke dag en voor verschillende branches. Met een beetje input, soms een interview en eventueel wat eigen speurwerk ga ik snel zelfstandig aan de slag. Met converterende salespagina’s en nieuwswaardige persberichten bijvoorbeeld. Maar ook lekker leesbare SEO-blogs, overtuigende klantinterviews, boeiende medewerkersportretten, prikkelende vacatureteksten, artikelen voor vakbladen en pakkende brochures schrijf ik graag. En als het om webteksten gaat, zorg ik ervoor dat ze niet alleen de doelgroep aanspreken, maar ook goed scoren in Google.

 

Naast mijn werk als freelance tekstschrijver en copywriter ondersteun ik organisaties bij een breed scala aan communicatievraagstukken. Van strategie en SEO tot contentcreatie en tekstredactie. Dit doe ik op afstand vanaf mijn thuiswerkplek in Eindhoven óf als communicatieadviseur bij jou op locatie. Ik geef niet alleen advies, maar vertaal dit ook naar een goed verhaal. Want daar draait het om in communicatie.

Aan de slag of kennismaken?

Genoeg over mij, want je bent hier voor jou. Je hebt een verhaal te vertellen, een product te verkopen of een doelgroep te bereiken. Maar geen tijd of misschien moeite om de juiste woorden te vinden. En daar help ik je graag bij. Aan de slag of even kennismaken en je vragen stellen? Stuur gerust een berichtje.

bottom of page