top of page

Freelance copywriter

Je hebt een product te verkopen, een verhaal te vertellen of een doelgroep te bereiken. Of je wilt je online vindbaarheid vergroten, nieuw talent werven of een klantverhaal onder de aandacht brengen. Wat je nodig hebt, zijn krachtige teksten. Prikkelende verhalen die je boodschap kraakhelder overbrengen en webteksten die het goed doen in Google. Een hele klus!

 

Als freelance copywriter neem ik het graag van je over. Terwijl jij je richt op de kernzaken van je bedrijf, zorg ik voor ijzersterke teksten die bijdragen aan het succes van je organisatie. Klinkt goed, toch?

Freelance copywriter: van converterende webteksten tot overtuigende klantinterviews

As freelance copywriter help ik je aan teksten die jouw marketing- en communicatiedoelen ondersteunen. Van converterende webteksten en nieuwswaardige persberichten tot overtuigende klantinterviews en boeiende bedrijfsportretten.

Copywriting is zoveel meer dan alleen de
juiste woorden op papier zetten. Achter elke effectieve tekst zit een strategie. Wie zijn de lezers? En waar zijn ze naar op zoek? Wat wil je bereiken met je tekst? Verkopen, inspireren, overtuigen? En wil je dat de tekst SEO-proof is? Allemaal aspecten die ik meeneem bij het schrijven van teksten.

 

Teksten schrijven doe ik elke dag en voor bijna elke branche. Met jouw input en eventueel wat eigen speurwerk ga ik aan de slag. Het resultaat? Een pakkende tekst die perfect past bij de tone-of-voice van jouw bedrijf. Zo eentje die je bezoekers omver blaast én bovenaan de lijst verschijnt in Google.

Freelance copywriter inschakelen?

Dus, staar je al een tijdje naar die knipperende cursor op dat lege scherm? Stuur me een berichtje en ik zorg ervoor dat jouw teksten tot in de puntjes geregeld zijn.

✓ Webteksten
✓ Blogs
✓ Medewerkersportretten

✓ 'Over ons'-pagina

✓ Social media posts

✓ Klantinterviews
✓ Persberichten
✓ Brochures

✓ Dienstenpagina

✓ Vacatureteksten

seo-copywriter

Of het nu gaat om een dienstenpagina, blog of landingspagina, je wilt ijzersterke teksten die zowel je websitebezoeker als Google aanspreken. Een goed doordachte structuur, waardevolle content, relevante zoektermen en treffende metabeschrijvingen: als SEO copywriter laat ik je webtekst scoren.

Wat kost dat, zo'n stukje tekst?

Goeie vraag, die komt vaker voorbij. Mijn antwoord: dat hangt ervan af. Van de gewenste lengte van de tekst en de complexiteit van het onderwerp bijvoorbeeld. Maar ook de voorbereidingstijd die nodig is speelt een rol.

 

Ik werk op basis van een vaste prijs per project. Geen verrassingen achteraf en jij krijgt kwalitatieve copy die bijdraagt aan het succes van je organisatie. Om je een idee te geven: een korte blog schrijf ik vanaf € 75,-. Goed geschreven, lekker leesbaar, SEO-proof en klaar voor gebruik. Het schrijven van websiteteksten (incl. SEO) doe ik voor € 150,- per pagina. Voor een klantinterview of medewerkersportret is het starttarief € 200,- (incl. het interview) en een wervende vacaturetekst schrijf ik voor € 150,-.


Prijsopgave aanvragen? Neem contact met me op.

Copywriter freelance

copywriter-freelance

Freelance copywriter gezocht? Ik help je aan goed geschreven en overtuigende teksten die bijdragen aan het succes van je organisatie. Naast mijn werk als freelance copywriter ondersteun ik bedrijven bij communicatievraagstukken, variërend van strategie en SEO tot tekstredactie en contentcreatie. Op afstand óf als interim communicatiespecialist bij jou op locatie. Aan de slag of even kennismaken? Stuur gerust een berichtje.

15+ jaar ervaring als tekstschrijver, copywriter en marketing- en communicatieadviseur

Over mij

Als freelance tekstschrijver en copywriter help ik organisaties aan teksten die bijdragen aan succes. Van webteksten, persberichten en blogs tot case studies, vacatureteksten en klantinterviews. Van tekstcreatie tot tekstoptimalisatie. En heb je meer nodig dan alleen een tekst? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van je marketing- en communicatiedoelstellingen? Met ruim 15 jaar ervaring ben ik je graag van dienst.

Tekstschrijver en copywriter Tessa van Leeuwen.jpg
bottom of page