top of page

Redigeren: een grondige opfrisbeurt

Heb je al een tekst in de steigers staan maar kan deze wel een grondige redigeerslag gebruiken?

Of wil je jouw webteksten, brochure of zakelijke correspondentie een opfrisbeurt geven? Ik maak je boodschap krachtiger, pak taal- en stijlfouten aan, geef tips waar nodig en laat je verhaal goed uit de verf komen. Of het nu gaat om het redigeren van je websiteteksten, het nakijken van je bedrijfspresentatie of het optimaliseren van je blog, ik zet de puntjes op de i.

Voor een krachtige boodschap

Redigeren van teksten

Wil je teksten die niet alleen gelezen worden, maar ook écht impact hebben? Twijfel je aan de overtuigingskracht van je webteksten, blogs, persberichten of klantverhalen? Geef je communicatie een boost door je teksten te laten redigeren.


Of je nu bezig bent met het aantrekken van nieuwe teamleden, het delen van een verhaal, het overtuigen van je doelgroep, het doorvoeren van een organisatieverandering, het promoten van een product of het verbeteren van je positie in Google, een sterke tekst is onmisbaar.

 

Redigeren van teksten: voor teksten die bijdragen aan succes


Misschien heb je zelf al geprobeerd een webtekst, blog, persbericht of klantverhaal te schrijven, maar twijfel je aan de overtuigingskracht ervan. Of je wilt dat je bestaande teksten geoptimaliseerd worden voor SEO. Ik neem het van je over en help je aan teksten die bijdragen aan jouw marketing- en communicatiedoelen.  

Webteksten

Vacatureteksten

Klantverhalen

Blogs

Medewerkersportretten

Persberichten

Interviews en artikelen

Interne communicatie

redigeren-van-teksten

Het redigeren van teksten gaat verder dan alleen het corrigeren van grammaticale foutjes en het uitvoeren van een spellingscheck. Meer lezen? Bekijk redigeren betekenis.

Wat is redigeren?

Wat is het redigeren van teksten? Je bent zelf aan de slag gegaan met een webtekst, blog, persbericht of klantverhaal. De boodschap staat op papier, maar je twijfelt of deze overtuigend is. Of je wilt dat de teksten van je website geoptimaliseerd worden voor SEO. Ik neem het van je over en help je aan een foutloze, gestructureerde en professionele tekst die bijdraagt aan jouw doelstellingen.

 

Teksten redigeren: wat ik voor je kan doen

 

  • Taalkundige correcties: ik verbeter grammatica, spelling en zinsstructuur voor een soepele tekst.

  • Stijl en toon: ik zorg ervoor dat de stijl en toon perfect passen bij je doelgroep.

  • Structuur en flow: ik maak je tekst logisch, overzichtelijk en lekker leesbaar.

  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): ik zorg ervoor dat je tekst zowel je bezoekers als Google blij maakt. Met waardevolle content, de juiste structuur, relevante zoekwoorden en goede meta's scoor je hoog in zoekresultaten.


​Tekst redigeren? Of heb je hulp nodig bij het nakijken van je bedrijfspresentatie of het optimaliseren van je blog voor SEO? Als tekstschrijver zorg ik voor de perfecte afwerking.​

15+ jaar ervaring als tekstschrijver, copywriter en marketing- en communicatieadviseur

Over mij

Als freelance tekstschrijver en copywriter help ik organisaties aan teksten die bijdragen aan succes. Van webteksten, persberichten en blogs tot case studies, vacatureteksten en klantinterviews. Van tekstcreatie tot tekstoptimalisatie. En heb je meer nodig dan alleen een tekst? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van je marketing- en communicatiedoelstellingen? Met ruim 15 jaar ervaring ben ik je graag van dienst.

redigeren
redigeren

Aan de slag met overtuigende teksten? Bekijk: Copywriting: krachtige teksten die de juiste snaar raken

Tekst laten redigeren?

Als tekstschrijver help ik organisaties in heel Nederland met het optimaliseren en redigeren van teksten. Naast mijn werk als freelance tekstschrijver ondersteun ik bedrijven bij communicatievraagstukken, variërend van strategie en SEO tot tekstredactie en contentcreatie. Op afstand óf als interim communicatieadviseur bij jou op locatie. Aan de slag of even kennismaken? Stuur gerust een berichtje.

bottom of page