top of page

Tekstschrijver Eindhoven: Tessa van Leeuwen

Of je nu een verhaal wilt delen, een product wilt verkopen, je doelgroep wilt inpakken, je medewerkers wilt boeien of je positie in Google wilt versterken: een goede tekst is onmisbaar. Maar het kan knap lastig zijn om de informatie die je wilt overbrengen in de juiste woorden te vatten. Dan laat je het mij toch doen?


Als freelance copywriter en tekstschrijver in Eindhoven help ik organisaties in heel Nederland aan teksten die bijdragen aan succes. Van converterende webteksten en overtuigende klantinterviews tot kraakheldere persberichten en vlotte SEO-blogs. Ook voor jou aan de slag? Stuur gerust een berichtje.

Van webteksten tot klantverhalen

Wat ik schrijf

1

Webteksten

Rake webteksten die de juiste klanten trekken én bij Google in smaak vallen.

3

Medewerkersportretten

Want jouw medewerkers zijn de beste ambassadeurs.

5

Vacatureteksten

Teamuitbreiding? Trek de juiste kandidaten aan met prikkelende vacatureteksten.

2

Klantverhalen

Creëer vertrouwen in je bedrijf met succesvolle klantverhalen.

4

Interviews en artikelen

Deel persoonlijke verhalen die inspireren of claim je expertstatus met een boeiend whitepaper.

6

En ook

Jij roept, ik schrijf. Ook met blogs, persberichten, interne documenten en social media posts ga ik graag aan de slag.

15+ jaar ervaring als tekstschrijver, copywriter en marketing- en communicatieadviseur

Over mij

Als freelance tekstschrijver en copywriter help ik organisaties aan teksten die bijdragen aan succes. Van webteksten, persberichten en blogs tot case studies, vacatureteksten en klantinterviews. Van tekstcreatie tot tekstoptimalisatie. En heb je meer nodig dan alleen een tekst? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van je marketing- en communicatiedoelstellingen? Met ruim 15 jaar ervaring ben ik je graag van dienst.

tekstschrijver-eindhoven

Op zoek naar de juiste woorden om jouw verhaal te vertellen?

Boost je succes met pakkende teksten

Je weet dat effectieve teksten belangrijk zijn voor het succes van je organisatie. Want of je nu je website wilt laten scoren, je stem wilt laten horen op sociale media, nieuwe collega’s wilt aantrekken, je medewerkers trots wilt maken op je bedrijf of klanten aan je lippen wilt laten hangen: je kunt niet zonder een goed stuk tekst.
Maar voor schrijven heb je geen tijd. Of je hebt moeite met het vinden van de juiste woorden. Staar niet langer naar die knipperende cursor op je lege scherm en laat mij jouw teksten schrijven. Scheelt je een hoop gedoe, stress en tijd.

Tekstschrijver in Eindhoven, actief in heel Nederland

 

Als tekstschrijver in Eindhoven werk ik vanuit mijn thuiskantoor aan impactvolle teksten voor organisaties in heel Nederland. En als het voor een opdracht handig is om elkaar persoonlijk te ontmoeten, kom ik graag naar je toe. Aan de slag of even kennismaken? Neem contact op.

tekstschrijver-eindhoven

Als SEO tekstschrijver in Eindhoven schrijf ik teksten die niet alleen je bezoekers raken, maar het ook goed doen in Google. Met waardevolle inhoud, de juiste structuur, slim gebruik van zoekwoorden en krachtige meta's zorg ik ervoor dat je tekst scoort.

Wat kost dat, zo'n stukje tekst?

Goeie vraag, die komt vaker voorbij. Mijn antwoord: dat hangt ervan af. Van het type tekst, de gewenste lengte en de complexiteit van het onderwerp bijvoorbeeld. Maar ook de voorbereidingstijd die nodig is speelt een rol.

Ik werk op basis van een vaste prijs per project. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Om je een idee te geven: een korte blog schrijf ik v.a. € 80,-. Goed geschreven, lekker leesbaar, SEO-proof en klaar voor gebruik. Webteksten schrijven? Dat doe ik voor € 150,- per pagina (incl. SEO). Het starttarief voor een klantinterview of medewerkersportret is € 225,- (incl. interview). En heb je een pakkende vacaturetekst nodig? Dat kan al vanaf € 150,-.

Wil je een prijsopgave voor jouw project ontvangen? Neem contact met me op.

bottom of page