top of page

SEO copywriter: voor ijzersterke webteksten

Of het nu gaat om een landingspagina, blog of dienstenpagina, je wilt ijzersterke teksten die zowel bij je websitebezoeker als Google in de smaak vallen. Waardevolle content, een doordachte structuur, relevante zoektermen en haarscherpe meta's: als SEO copywriter laat ik je tekst scoren.

Prikkel je doelgroep en scoor bij zoekmachines

SEO copywriter: schrijven voor je doelgroep én voor Google

Als SEO copywriter schrijf ik heldere, goed gestructureerde webteksten en informatieve blogs die écht ergens over gaan. Mijn aanpak? Het vinden van de perfecte mix tussen kwaliteit en effectieve SEO-technieken. Het resultaat? Hoogwaardige teksten die niet alleen jouw doelgroep prikkelen, maar ook goed scoren bij zoekmachines. Dat betekent meer traffic naar je website en betere zoekresultaten.

Op basis van de informatie die je verstrekt en een grondige analyse van relevante zoekwoorden, ga ik aan de slag met het schrijven van je SEO-tekst. Of het nu gaat om een blog, nieuwsbericht, dienstenpagina, homepage of een andere webpagina, ik help je aan een goed geschreven tekst die niet alleen vlot leest maar ook perfect aansluit bij de tone-of-voice van jouw bedrijf. Hierbij verzorg ik de juiste koppen (H1, H2, etc.), integreer ik belangrijke zoekwoorden op een natuurlijke wijze in de tekst en voeg ik geoptimaliseerde metabeschrijvingen toe. Zo help ik je als SEO copywriter aan teksten die je bezoekers aanspreken en tegelijkertijd hoog scoren in Google. Precies wat je nodig hebt, toch?

Websiteteksten

SEO-blogs

Productpagina's

Dienstenpagina's

seo-copywriter

Het kan best lastig zijn om de informatie die je wilt overbrengen in de juiste woorden te vatten. Dan laat je het mij toch doen? Als copywriter met een achtergrond in marketing en communicatie help ik je aan teksten die scoren.

15+ jaar ervaring als tekstschrijver, copywriter en marketing- en communicatieadviseur

Over mij

Als freelance copywriter en tekstschrijver help ik organisaties aan teksten die bijdragen aan succes. Van webteksten, persberichten en blogs tot case studies, vacatureteksten en klantinterviews. Van tekstcreatie tot tekstoptimalisatie. En heb je meer nodig dan alleen een tekst? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van je marketing- en communicatiedoelstellingen? Met ruim 15 jaar ervaring ben ik je graag van dienst.

seo-copywriter

Copywriter SEO nodig?

Als copywriter SEO help ik organisaties in heel Nederland aan lekker leesbare en geoptimaliseerde webteksten. Naast mijn werk als tekstschrijver en freelance SEO copywriter ondersteun ik bedrijven bij communicatievraagstukken, variërend van strategie en SEO tot tekstredactie en contentcreatie. Op afstand óf als interim communicatieadviseur bij jou op locatie. Aan de slag of even kennismaken? Stuur gerust een berichtje.

bottom of page